tisdag 11 januari 2011

Sagas lilla magge


Har inte nämnt så mycket om hennes mage det sista men det beror mest på att det inte varit så mycket nytt egentligen. Sen hon va sjuk i julas med hög feber har hon nämligen skött magen skapligt bra och klarat sig utan lavemang det mesta. Kanske kanske har det vänt då tänker man och håller alla tummar och tår man har men nu verkar det dock inte som det va så. Antagligen så åkte hon på någon magbaccilusk, fick fler kindtänder, ja hon har redan 8 tänder uppe och 7 tänder nere nu. Sen i dag när jag pratade med tarmteurapeten i Gbg i dag så sa hon att barn oftast blir lösa i magen av pepparkakor. Jaha där hade vi nog en del av förklaringen för så som hon har käkat pepparkakor.
Nu har hon inte skött magen ordentligt på två dagar och i kväll verkar hon ha ont i den, så vi får se hur mycket sömn vi får. Hon brukar sova väldigt oroligt de nätterna. I morgon blir det åter lavemang. Tänk den glädje som varar.
Fick i alla fall veta att det är skickad remiss till MR (Magnet röntgen) av hennes rygg, vet inte va de ska titta på där men när vi får tid till det vet vi inte. Hade ju varit så skönt om man kunnat få bukt med allt detta. Mår så dåligt med henne när man måste utsätta henne för lavemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar