torsdag 13 januari 2011

Klippning

I blev det äntligen klippning av båda killarna, ja ni vet ju alla att Melkers hår är heligt men faktiskt så gick ha med på att fixa till det i dag.

Alfons hade till skillnad från lillbror sett fram mot klippningen och hittade medans han väntade på sin frisör hittat en jätte tuff frisyr där ena sidan va mycket kortare och det stod upp på huvudet på honom och spret i nacken. Jag godtjände bilden och sa att vill han så får han om frissan kan klippa hans hår så. Hon såg sen fråganden på mig i och med att det krävs vax för att fixa frisyren men jag sa kör på det om det går. Han blev jätte cool och ser med ens mer vuxen ut.

FÖRE
EFTER



Förvarnade redan när jag ringde och beställde klipptid att han kan va rätt så bestämd och rent av vägra men väl där så började de kolla lite i böcker, pärmar mm på killfrisyrer. Melker hittade inget han gillade men när frisören kom så började det verkar som han skulle vägra men lite övertalning genom att skämta med honom och tala om att Saga minsann ville titta på när han klippte sig så satte han sig i stolen. Frissan va jätte duktig med honom och fick honom att slappna av bra. De pratade om hur de skulle klippa och kom överens om att han ville ha kvar sitt lite längre hår men att klippa det lite tuffare. Han va jätte duktig och satt så stilla även om han tyckte det tog tid och efteråt så undrade han minsann om man inte fick klubba för det hade han fått en gång innan där. Så nu ska han alltid klippa sig där hos Maja för hon va bäst och det va rätt skönt att klippa sig.

FÖRE
EFTER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar