fredag 28 januari 2011

Älskade ungarna mina

Tänk att tre så underbara ungar med samma gener kan va vara så olika. Det är helt otroligt egentligen. De är alla unika på sitt sätt och lika högt älskade.


Alfons vår förstfödde varmhjärtade kille som alltid har en kram eller två över. Han må ibland har det lite tuffare än andra men ändå så tror han på sig själv och se inget som är omöjligt för honom.

Melker vårt charmtroll som älskar att hjälpa till att laga mat, lite av den med konstnärssjäl ifamiljen. Han sitter gärna och länge och pysslar. Han älskar att lära sig saker.

Saga vår lilla prinsessa men med en vilja av stål så visar hon att hon kan allt utom att prata men alla förstår ju henne ändå. Redan nu vet hon vad hon vill ha på sig och inte, väljer hon själv i lådan så blir det klänningar och kjolar och håret får gärna sättas upp.

Snart kommer även liten till oss, ännu en liten individ men egna sidor. Hur kommer de att bli? Alfons och Melker ser frammot det men frågan är hur vår lilla sessa ska ta det hela. hon kommer säkert protestera och jag känner redan nu på mig att det inte kommer funka att lämna bebben och henne utom synhåll ens för en liten sekund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar