torsdag 4 november 2010

Kattungarna är nu 7,5 vecka

Tänkte försöka att berätta lite mer om varje kattunge.Denna gången har de inte fått några namn hos oss vilket känns lite konstigt men det beror på att jag denna gång haft svårt att könsbestämma dem men tror att jag nu gör en chansning på att jag lyckast men ta könen med en nypa salt.

Först ut får lille svart va.



Kön; troligen hane
Färg; svart men visa brunaaktiga ränder
Hårlag; korthår med längre stickhår dock så räknas nog som semi
En charmör som gärna gosar men också går sin egen väg. Det är full fart på denna ungen när han inte spinner i knät. Låter sig gärna både bäras av barnen och köras i dockvagn. Dock bör denna katten bli utekatt. Är minst och smäkrast i kullen och kommer antligen inte bli en jätte stor katt.

Lurven låter vi komma som stark två




Kön; Troligen hane
Färg: Svart idag men i botten grå så han kommer inte få behålla den svarta färgen
Hårlag; Skulle tro att han blir långhår eftersom han är så lurvig
Är kullens tjuren Ferdinand. Visst leker han men men han ligger lika gärna och tittar på om ingen ser till att hoppa på honom och verkligen utmana honom och då kan han leka länge. Är den kattungen som är mest självständig i förhållande till de andra kattungarna. Blir som en liten trasdocka när man lyfter upp honom för att gosa och ligger gärna i knät hos barnen och blir kliad på magen. Passar bäst som innekatt av kattungarna i denna kullen.


Sist ut är Gråis



Kön; Troligen hane denna med
Färg; Stålgrå eller blå som det heter på kattspråk men man börjar ana lite brun nyans i det grå nu.
Hårlag: Långhår skulle jag tro att han kommer klassas som
Han är enda som saknar svans i kullen.
Är framåt, hittar på mycket hyss och är en bestämd herre som gosar på sina villkor även han kommer när man lockar på honom. Har inte samma ro att sitta i knät som de andra två kattungarna men befinner sig gärna runt en ändå. Gillar inte att man stänger in dem utan vill va med. Låter sig gosas med av barnen men är snabb att smita om han kan. Han kommer nog bli en stor och maffig katt. kommer säkert funka som innekatt men lika bra som utekatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar