måndag 15 november 2010

Åter måndag

Ja då har ännu en helg försvunnit, fattar inte vart de tar vägen nu för tiden. Halva lördagen jobbade jag i och för sig sen när jag kom hem så va det inge rast och ro utan i väg till svärmor på fika, köra till Maxi för att Melker skulle få inhandla sitt lördagsgodis (ja Alfons har varit hos S denna helgen)Eftersom svärmors bil är hos farbror Dr så fick hon åka med oss och handla.
Sen hem och då va det redan kväll, Janne fixade maten, jag gav Saga lavemang och fick även vila lite. I ett nafs va den dagen över.
Söndagen blev desto lugnare, gjorde egentligen ingenting. Visst fixade vi middag till janne och gratulerade honom lite på fars dag men det gjorde vi ju inte förrän framåt kvällen eftersom Alfons inte skulle hämtas förrän fem. Sen så blev jag sittandes i går kväll och scrappade lite nya kort och sökte lite inspiration till ännu några.
I dag blir det veckohandling för i em ska vår bil farbror Dr,fick ju en ny 2 på ombesiktningen på en helt annan grej men vi ska i alla fall slippa bet. för den ombesiktningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar