söndag 17 oktober 2010

Firat Melker


I dag har vi firat våra kille som på tisdag blir hela sex år. Tänk att det är så länge sedan han kom till världen. Att åren gått så fort.
Det hela började dock lite smått kaotiskt på fm då Janne höll på att fixa kalvdans som vi skulle ha till fikat på em. Detta va dock inte Melkers önskan utan Alfons men eftersom Melker önskar fruktsallad och glass tyckte vi att vi kunde ha även kalvdans att det sen även blev en almondo chokladtårta kan ju inte hjälpas. I allafall när Janne kollar om kalvdansen är färdig, vilket den va så säger poff och hela spisen blir svart.
Han går ut och kollar propparna, jo två av tre som går till spisen har gått. Sätter i nya och visst spisen går i gång men det luktar bränt om den. Han öppnar då upp den där bak och där ligger två grillade möss men även kablarna högre upp ligger mot varandra så de har bränt sönder.
Detta är ju typiskt att det händer när man ska fixa mat. Vi skulle bjuda pappa och Maj på lasange. Snabbt som ögat får man tänka om och så köra till hemköp för att inhandla grillad kyckling och potatissallad, köttbullar och nudlar som ju går att laga till eftersom man bara kan hälla varmt vatten över och låta det stå under lock en stund sen.

Ja även om spisen la av så blev det kalas om inte som vi tänkt. I morgon kommer elektriken vid ett tiden och kollar om man kan laga spisen eller om vår hyresvärd blir tvungen att inhandla en ny spis till oss. Mutter mutter från hans sida.

Saga verkar inte ha ont av sina sår men har ändå varit rätt gnällig och klängig i dag men antagligen är det magen som spökat då hon inte fått lavemang på ett tag så nu har vi gett idag och de kommer även bli ett i morgon. Hon gillar inte alls att få det men får ju duscha efteråt och det gillar hon i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar