tisdag 19 oktober 2010

6 år


Tänk att tiden gått så snabbt. Att vår lille kille blivit 6 år nu. Tycker det va igår som man låg där på sjukhuset för att snittas. Ja även om det va dramatiskt runt hans födsel så gick ju allt bra och vår "lille" kille repade sig.

Vi började morgonen med att fira honom, ja tanken va ju att smyga upp och sjunga för honom vid sängen men se de vägrade han absolut. I vilket fall som helst så fixade vi frukostbrickan och sjöng för honom där han satt i tv rummet. Ja han höll för öronen eftersom han inte gillade vår sång.
Blev massa paket men inte så dyra, leksaker är förbjudet just nu eftersom de har så mycket men det blev ritgrejor och ett set med massa stämplar, en ficklampa och så kalsonger och sockar vilket han inte förstod alls va de skulle va bra för. Han har ju både sockar och kalsonger men de va ju trots allt rätt häftiga.

När han kom hem från skolan så började telefonen att ringa och sen har den ringt hela em till Melker och massa grattiskort va det i postlådan med. Själv har han mellan allt bakat muffins helt själv, ja jag läste åt honom men han fixade allt själv och så givetvis har han ritat och stämplat. Em blev nog bra även om han va lite ledsen när han kom hem för det va ingen i skolan som sagt grattis till honom och de hade inte heller sjungt för honom. Vet inte om jag ska lägga i och ringa skolan i morgon och höra om det missats eller om vi bara missuppfattat Melker. Han pratade något om att något ljus gått sönder så därför kunde man inte sjunga för någon som fyllde år men jag vet inte varför man inte skulle kunna sjunga för det.

1 kommentar:

  1. Hi hi det är Melker det att hålla för öronen när ni sjunger. Tycker det låter bra att hitta annat än leksaker till present. Duktig han är som bakat själv. Hoppas verkligen att de sjöng för honom iaf.. Ja och Gudmor hade fullt upp igår och var elak nog att inte ringa.. Men gott att kortet kom fram iaf. kram

    SvaraRadera