onsdag 17 mars 2010

Melker och myggan

I går va det dags för M att ta ännu några prover för att se om man kan hitta grunden till att han så lätt bli sjuk, är så trött och hängig samt har ont överallt och snubblar väldigt mycket även om han nu är i den åldern man växer.
Melkers skräck för sprutor verkar va botad mer eller mindre. Tackar vet jag bra sköterskor på barnlab. och emblaplåster. Då han för ett tag sedan gick genom detta med provtagning och det gick jätte bra då han fick titta på Nemo, leka med roliga pennor mm. Man använder spray för att bort plåstret och sen kollade man att armvecket sov. Stack gjorde man givetvis med en butterfly nål men kallade den för mygga. Förra gången somnade ju myggan så man fick sticka i andra armen med och eftersom det blev så så fick han ju även ta två saker ur lådan.
I går när de skulle sticka honom så frågade han hur mycket de skulle ta, han menade ju hur många gånger de skulle sticka och hon trodde han menade rör så hon svarade 4:a. Melker blir tyst och funderar länge..... -Då borde man få ta fyra saker säger han sen. Det glömde han dock bort sen som tur va så det blev bara en sak, en gul ballong. Så nu är det snart inga fler prov som kan tas på honom, och jag har även lämnat in avföringsprov också. Bara att vänta och se om de kan utläsa något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar