måndag 20 september 2010

Skriva i kapp

Dagarna sprang förbi mig utan att jag hunnit sitta så mycket vid datorn.
I torsdags så fick båda killarna va lediga från skolan och följa med mig och Saga till Göteborg och Drottning Silvias barnsjukhus. Saga skulle göra svetttest. Det gick bra att ha med killarna även om Melker tjatar hål i huvudet på en :-) Han gillar inte att åka bil och undrar med två minuters mellanrum när är vi framme.
Saga skötte sig fint men det va osäkert om de fick tillräckligt med svett från henne. Dock hade vi när vi kom hem fått brev från hennes dr här med svar på svett-testet hon gjorde här i stan på sjukhuset att det va normalt.
Har ialla fall fått en telefintid till dr i Göteborg den 27 sept. så får vi se va de ska gå vidare med. Vi har ju åter tyckt att de verkar gå bättre för henne men i helgen så insåg vi att att vi åter va lurade då hon inte längre ville äta så mycket vilket brukar vara = stopp i magen. Så efter lavemang i går med stort restultat så mådde hon bättre. Får nog dock ge ett även idag.

Fredag kväll körde vi till min pappa, körde på kvällen för att barnen skulle kunna somna i bilen vilket de gjorde alla tre. Janne skulle skrapa mossa från taket på lördagen men vi hann även med ett kort besök på Göllingstorps marknad. Lite marknadsgodis men även en fin rödrutig julklänning till Saga blev det.
Eftersom Söndagen va fullbokad med simskola och kalas så körde vi hem på lördagem.

Men oj som det blåst här hemma visade det sig när vi kom hem. Studsmattan hade tagit sig en rejäl flygtur över staket och allt men som tur va så va inget ut över studsmattan skadat eller sönder.

Söndagen förflöt med Alfons simskola och Melker på 6 års kalas, ja han stannade själv. Han har utvecklats så mycket sen han började skolan. Verkligen tuffat till sig. Sen efter det fick man ju göra sin röst hörd. Vi tog sen en sväng till Jannes ena syster och där blev vi sittandes, alltid lika trevligt att komma hem till henne. Ja vi va såna långrandiga gäster att vi till och med fick mat där. Sen hem och lägga barnen innan man försökte följa valvakan till slutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar