måndag 13 september 2010

Nya tag

Har nu sen i maj inte funnit inspiration till att skriva här på min blogg man ska försöka att skärpa till mig lite.

Sommaren gick i ett med både jobb, besök och lite små utflykter. Vi hann ju även med en hel del sol i början av sommaren så barnen har fått mycket badat och man själv fick färg ett tag i alla fall även om den nu är ett minne blott.

Simskola hanns med även om Melker vägrade vara med tillsammans med de andra men han gjorde det de gjorde en bit från dem så lite nytta hade vi väl av hans simskola ändå. Alfons va som vanligt som en fisk i vattnet och jätte duktig.

Vi har ännu inte fått något slut på Sagas mage även om vi gjort några olika undersökningar men de har inte gett något så på torsdag bär det av till Götet igen för att göra svett-test. Dock så funkar ju magen lite bättre med tanke på att vi inte måste ge lavemang var och varannan dag utan kan ge va tredje, va fjärde dag i stället.

Saga har hunnit bli ett år. Stora tjejen men än så går hon inte men där emot så är hon överalllt ändå, hon klättar snabbt och lätt upp för vår trappa. Har insett att de som gör att hon klarar det är att den är öppen så hon kan hålla runt baksidan av nästa trappsteg. Hon tror hon bestämmer över allt och alla och vill inte tro att hon är mindre än någon annan. Hon äter inte rivna äpplen, inte heller klyftbitar av äpple men får hon ett helt äpple så äter hon, hon äter inte mosad banan men får man sen stor bit banan att hålla i handen så äter hon. Hon vet vad hon vill kan jag lova.

Melker har börjat F-klass och han älskar det även om han inte skulle gå innan eftersom han kan allt. Det har gjort honom jätte gott att komma i väg till skolan och han är mycket gladare och mer harmonisk igen, äntligen känner vi igen vår goa melker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar