onsdag 12 augusti 2009

Uppdatering av senaste veckan

Tiden är en bristvara vissa dagar trots en snäll tjej och två go killar men alltid är det något som ska göras.

Förr torsdagen va vi och hämtade hem Alfons så där gick en del av den dagen.

Fredagen så blev det lite röj och städ här hemma, undra vem som skitar ner för inte kan det va vi? Kvällen så skulle vi på marknad trodde vi så vi packade in oss i bilen och körde men så snopet, vi kom dit och det va ingen marknad... oj så tomt... två besvikna pojkar i bilen. visade sig att det först är nu i helgen. ja det räknades väl inte som andra helgen i aug. utan första eftersom den antagligen är andra fredagen i aug som den startar.

Lördagen va lite handling och sen Bengtssonfest på kvällen med 80 tals tema. Va trevligt och Saga sov sig genom hela festen i princip..

Söndagen....blev en slapp dag och sen lite fika hos svärmor/farmor, ja inte för mig men för de andra. Har inge problem att stå mot kakorna sen vet jag ju inte hur kg det ser ut på vågen men jag kunde inte låta bli att tjuvväga mig förra veckan när vi va borta. Snacka om glad när man på 2,5 vecka gått ner 20 kg... oj så mycket vätska man hade i kroppen. är ju skönt att bara ha 3 kg till inskrivningsvikten men jag ska ju ner mer sen och det tror jag ska gå. Är ju lättare när man vet att man inte kämpar med grav. kg från denna grav. i alla fall.

Måndagen så började rutinerna komma igen för barnen började på dagis, fritids, visseligen bara 3 timmar om dagen men ändå. J är ledig även denna veckan.
Måndag em ville Alfons ut och åka så vi tog med farmor en sväng ner till Båstad där vi fikade och sen åt glass i hamnen.

Tisdagen så fritids/dagis på fm sen BVC på em lillan väger nu 4930. Efter BVC så drog vi in till stan för att fota barnen in till tidningen sen lite shopping. Blev lite strumpbyxor till lillan så hon kan använda alla sina klänningar även om det är lite kyligare ut.

I dag är det onsdag, j är hos sin mamma för mäklaren är där och fotar huset inför försäljning. Barnen är just nu på dagis/fritids men ska snart hämtas. Jag har röjt lite här men det ska städas mer men lite svårt att dra vagnen samtidigt, då går det lättare att göra det när man skriver på datorn. Har ju en tjej som inte vill ligga själv, pappa har skämt bort henne. Jo natten sover hon själv som en stock, i natt sov hon från 20:30 till 02:30 innan hon ville äta. Dagtid vill hon helst sova i knät, lite svårt om man ska få något gjort. Dock finns det en ett knep om man vill ha en liggandes en stund själv och det är magläge... ja barnen ska inte sova på mage i dag men jag låter henne bara göra det när man kan ha koll på henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar