lördag 15 augusti 2009

Helg igen

Då va det lördag och en av mina goa vänninor gifter sig i dag. Önskar verkligen att jag skulle hunnit åka till kyrkan och titta men då det är en bit bort så tar det ju någon timme att köra dit och hem igen och i dag så va det lite annat i almenackan med.

Har från torsdags till i går fredag haft besök av en av mina bästa vänner som nu "överger" oss för ett års plugg i Umeå. Hon är verkligen värd detta avbrott men det kommer bli trist med henne så låååååångt bort och det kostar ju en förmögenhet för oss att åka och hälsa på.... tåg 8000 kr för alla oss. Får nog kolla lite andra alt. för upp och hälsa på en gång ska vi. I vilket fall som helst så hade vi jätte trevligt nu när V va här och det blev en del vin och även ganska sent då vi lästa massa gamla brev som hon skrivit till mig. Oj så dramatisk man va i tonåren.

I går eftermiddag så blev det en tur till Sjönevadmarknad. Blev inget köpt mer än lite godis, nötter och chokldtoppar, barnen handlade lite för sina egna pengar.

Saga växer och är en duktig tjej, nu mera äter hon oftast bara en gång på natten och det är runt kl tre. I natt är andra natten som hon inte äter ett mål mat innan vi går och lägger oss och ändå sover till tre tiden. I går kväll åt hon vid halv sju och sen åt hon inte mer förrän i natt vid tre..... tänk, natten innan så åt hon vid åtta och sen sov till tre. tänk om vi kunde få henne äta vid tio och sova till sex. Vid halv sju är annars mattid nu och vi går upp för då är hon pigg en stund innan hon vill sova lite frukost. hon börjar va vaken lite mer nu och i bland kan man skymta ett leende från henne. Men än har jag inte lyckats med något vaket kort på henne men vi jobbar på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar