onsdag 9 september 2009

då är man på banan

Ja då va man igång med motion och mat. Så vi får hoppas att det visar sig ge resultat sen med. I måndags blev det min 9 km runda med en sovandes Saga i vagnen och det gick jätte bra så länge man inte stannar.
I går så tog jag mig i kragen och tog M:s sulky, bäddade ner Saga i den och så gick jag och M för att hämta A på fritids, en nätt liten prom på närmare 8 km, tror att M gick 6 av dem. Jätte duktigt men det tog ju lite tid kan man säga. Melker talade dock om att han inte va trött när vi kom hem. Alfons va trött och hade ont i benen redan efter några 100 meter, va rädd att han skulle bli sjuk men inte då men däremot så verkar det som Melker är på g att bli det. Han är gnällig, snarstucken och allmänt nere som han brukar bli innan sina febertopper men än så är de inte här.

Har i dag varit och vägt Saga och lägger på sig som hon ska trots att hon inte kan bajsa utan hjälp. Va lite bättre någon dag men vi är tillbaks igen, oftast så skriker hon i högansky av smärta tills hon fått hjälp att bajsa. Vi får väl tro att de snart ska komma i gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar