tisdag 6 april 2010

Påsk

Ja då va påsken förbi för denna gång. Dags att plocka ner kycklingar, ris och hönor till nästa år. Blev i alla fall en underbar påsk men på tok för mycket onyttigheter. Ja det hr gått ner både godis och annat skräp i magen. många ägg har det ju blitt mer med men det är ju vanligt i det karlsbergskahemmet. På påskafton så anlände min vän som vi hela familjen räknat dagarna till hon skulle komma. vi fick en härlig påskafton med sol på dagen så vi passade på att ta en promenad med barnen, killarna cyklade och det märks att de längtat till våren. Ja i år cyklar även Melker även om det är med stödhjul, han som knappt velat se åt cykeln innan. Nu trampar han i väg som en blådåre. På vår promenad fick vi även se crosskillarn köra, barnen är så impade av dem när de hoppar och flyger, jag är mest rädd och som V sa. Vi är 15 år för gamla för dem ;-)annars hade vi nog hängt vid crossbanan....
På kvällen kom även faster L och kusin S. Hade en supertrevlig kväll även om jag tror det blev mest strunt prat om ditten och datten. Kan i alla inte inte så här i efterhand säga att vi pratade om något speciellt i alla fall.

Påskdagen bjöd tyvärr inte så på så fint väder men när det va uppehåll så hamnade vi i alla fall i trädgården och började röja lite bland alla eftersatt land. Ja jagh ar börjat många år innan men liksom aldrig kommit hamn med det men i år ska en del av dem bli klara. Jag ska inom någon helg hyra jordfräs och sen ska det fräsas upp och sättas nytt. Ja en del gamla växer får offras men så är det. Landen är säkert inte skötta som de ska på 10 år. Börja på noll är enda rätta. Staketet skaä ven det flyttas så vi får större inhängnad tomt. Tack V för din hjälp trädgården. Önskar att du bodde närmre, inte bara för trädgårdens skull utan för att vi saknar dig när du är i väg och tänk så mycket roligt vi kunde hitta på om du bodde här nere i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar