tisdag 20 april 2010

Att fylla år








Ja nu har man blivit äldre. Ett år visare eller nått. Det va inte så farligt att bli äldre... känner ändå mig inte mer än 20 och jag visar ju fortsatt leg. på systemet varje gång jag handlar där. Inte för att det är så ofta men leg ska de se när jag väl kommer dit.
Det blev firande både i söndags och måndags då egentligen jag fyllde.
Söndags så va svärmor, pappa och Maj här på middag och kaffe. Lite rikare blev man ju då man fick en slant i present men inte blev jag rikare på trisslotten jag fick inte. Sen kom även Magnus, Jesscia, Andrea, Lena och Sofia till kaffet och även de uppvaktade mig. En jätte fin blombukett och en korg med lite hemma gjord saft och sylt.
Måndagmorgon vaknade jag av skönsång som mina barn och min man stod för, eller jag hade faktiskt varit vaken lite innan men fick ju snällt sova räv som man gjorde som barn med. Alfons hade köpt lyse till min cykel och Melker hade själv valt hello kitty strumpor till mig. Han är alltid rolig när han köper presenter Melker.... han har så mycket ideer och saker för sig . Nu hade han tydligen gått i butiken (ica Maxi) och sagt att han skulle komma på va han skulle ha till mig. Rätt som det va så hade han sagt, nu har vi gått för långt och de fick då vända sen säger han igen efter en stund, nu har vi gått förbi det. J för be honom säga stopp när de ska stanna och det blev ju då vid strumporna.
Förmiddagen på min födelsedag firade jag genom att åka till HAverdal och träna agility och lydnad med hundarna. Em kom mamma ner och grattade mig, blev lite rikare till :-) Nu är det ju bara frågan va man ska köpa sig. Många funderingar men i dag när jag tränade Zimba och det föll blött från himlen så insåg jag att nytt regnställ borde inhandlas så det kanske får bli ett sådant.
Kvällen på födelsedagen firade jag med en cykeltur på 9 km tillsammans med mina hundar. De kämpade på bra de små liven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar